Estàs aprofitant aquests dies de calor per marxar de vacances i desconnectar? Per refrescar-te a la platja o a la piscina? Aprofitant per prendre’t la vida amb més calma?
Ens encanta que ho gaudeixis al màxim! Ens llegeixis des d’on ens llegeixis, tenim noticies interessants que explicar-te.

Abans de res, volem agrair-vos a tots i totes les que ens heu acompanyat aquests mesos. Estem molt contentes de veure-us millorar i ens encanta progressar de la vostra mà. Intentem oferir-vos tot allò que necessiteu i ajudar-vos a créixer i desenvolupar-vos.  

Com us hem anat comunicant, durant el mes d’agost parem les classes de ioga presencial per descansar una mica. Perquè no deixeu de practicar, seguirem fent classes de ioga online tots els dijous a les 19:30pm i les podreu seguir en directe o tenir-les gravades!

Hagis o no marxat de vacances, si vols programar la tornada a Més Millor, ja tenim els horaris de ioga per Setembre. Les inscripcions estan obertes i reservant plaça abans del 15 d’agost tens 30% de descompte el primer mes.

La tornada vindrà carregada de novetats: us oferirem diferents tipus de ioga, la incorporació de més professores de ioga i una Masterclass un cop al mes per poder profunditzar en la pràctica, ajustar-vos i gaudir de pràctiques més llargues! Us agrada la idea? Altres sorpreses vindran però això és tot el que podem avançar per ara!

Una altra novetat que hem incorporat a Més Millor són dos mòduls nous al programa de Psiconutrició: respiració i somni. Parlarem sobre aquests temes a l’IG perquè coneixeu la importància que tenen.

Per últim desitjar-vos unes bones vacances i aprofiteu aquests dies per desconnectar del soroll, de l’estrès i connectar amb vosaltres mateixes, amb la natura i amb les persones que més estimeu.

Si no vols perdre’t les noticies de cada mes, deixa el teu email i et mantindrem al dia de totes les novetats 😊

També pots seguir-nos a Instagram @mes_millor per sentir-nos més a prop!

Entradas recomendadas

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.